INGREDIENTE:
Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus); Salvie (Salvia officinalis); Dud alb (Morus alba); Păpădie (Taraxacum officinale); Teci de Fasole (Phaseolus vulgaris); Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor); Urzică (Urtica dioica); Frunze de Nuc (Juglans regia); Rădăcini de Brusture (Articum lappa); Anghinare (Cynara scolymus); Fructe de Ienupăr (Juniperus communis); Rădăcini de Obligeană (Acorus calamus)
CONTRIBUIE LA:
Are acţiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcţiilor hepatice şi renale.
MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:
Se face o infuzie dintr-o lingură de amestec de plante şi 250 ml de apă, când apa dă în clocot, se pun plantele şi se opreşte din fiert. Se lasă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară. Se consumă în funcţie de nivelul glicemic câte 250 ml ceai (x2, x3, x4, x5). Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneţi o lingură tinctură de Afin.
CONTRAINDICAŢII:
Nu sunt contraindicaţii.
ATENŢIONĂRI SPECIALE:
Administrarea concomitentă cu antidiabetice orale se poate face numai cu avizul medicului, în urma monitorizării stricte a glicemiei.
AMBALAJ: 150 g
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.