INGREDIENTE:
Flori de Salcâm (Robinia pseudodacacia); Sunătoare (Hypericum perforatum); Gălbenele (Calendula officinalis); Coada şoricelului (Achilleea millefolium); Tintaura (Centaurium umbellatum); Frunze de Pătlagină (Plantago media); Coada calului (Equisetum arvense); Troscot (Polygonum aviculare); Salvie (Salvia officinalis); Muşețel (Matricaria chamomilla); Șovârf (Origanum vulgare); Lumânărica pământului (Gentiana asclepiadea); Nalbă mică (Malva neglecta); Frunze de zmeur (Rubus idaeus).
CONTRIBUIE LA:
Ameliorează tulburările gastro-intestinale (calmează durerile abdominale şi ajută la eliminarea gazelor).
MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:
Se face o infuzie din 2 linguri de amestec de plante şi 500 ml apă; când apa dă în clocot, se pun plantele şi se opreşte din fiert. Se lasă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară. Se beau 2 căni pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, neîndulcite sau îndulcite cu miere de albine (Salcâm). Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneţi o lingură tinctură de Ghinţură sau Obligeană.
PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAŢII:
Nu sunt contraindicaţii.
AMBALAJ: 150 g
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.