Coada calului face parte din familia Equisetaceae, fiind cunoscuta si folosita in medicina traditionala inca din antichitate.
Recomandari:
intern:
● reducerea disconfortului care apare la nivelul articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor;
● functionarea normala a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei;
● reducerea riscului de sangerare;
● protejarea mucoasei gastrice prin normalizarea secretiei de suc gastric;
● procesul de remineralizare al tesutului osos;
● consolidarea tesutului conjunctiv prin stimularea sintezei de colagen.
extern:
● favorizarea regenerarii pielii;
● mentinerea sanatatii parului;
● reducerea disconfortului care apare la nivelul articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor;
● reducerea riscului de sangerare;
● reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale;
● reducerea transpiratiei abundente.
Mod de preparare:
● infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Mod de administrare: se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.